30 JAAR ERVARING

projecten

inboedels

Deskundige Zorg voor al uw projecten

Dieptereinigingen van vervuilde HORECA keukens, verwaarloosde panden, of bij start van nieuw huurcontract.

Elke opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging.  Met de verworven know-how en aangepaste professionele toestellen, brengen wij elk project tot een goed einde.

Meer dan Alleen Schoonmaken

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen schoonmaken. Geïnspireerd door de facility diensten van toonaangevende bedrijven, bieden we ook technisch onderhoud, montage en demontage aan. Dit betekent dat we niet alleen zorgen voor de schoonmaak van uw inboedel, maar ook voor het algemeen welzijn van uw bedrijfsruimte.

Flexibiliteit op Zijn Best

We begrijpen dat de behoeften van elk bedrijf uniek zijn. Daarom bieden we flexibele en op maat gemaakte afspraken aan. Of u nu op zoek bent naar periodieke schoonmaakdiensten of een eenmalige diepe reiniging na een verhuizing of renovatie, wij staan voor u klaar.

Kies voor Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Met “Cleaning behind doors” aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat uw project altijd in topconditie is. Onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat we elke keer weer uitstekende resultaten leveren. Kies voor een partner die begrijpt wat uw project voor u betekent.

Ecologisch en Gezond Schoonmaken met "Cleaning behind doors"

In een wereld die duurzaamheid en gezondheid hoog in het vaandel draagt, is “Cleaning Behind Doors” trots op zijn toewijding aan beide. We geloven in een schone ruimte zonder negatieve impact op onze planeet of de gezondheid van onze medewerkers.

Onze geavanceerde biotechnologische producten zijn hoog geconcentreerd, wat betekent dat ze minder energie, transport en plastic verpakkingen vereisen. Eén oplossing kan tot 500 hervulbare flessen produceren, wat onze ecologische voetafdruk minimaliseert.

Bovendien zijn onze producten volledig biologisch afbreekbaar, zonder schadelijke residuen achter te laten. Ze zorgen voor een veiligere werkomgeving voor ons team, met minder risico op schade en allergieën.

Bij “Cleaning Behind Doors” combineren we biotechnologie met onze passie voor schoonmaken, voor een effectieve en verantwoorde service. Kies voor een partner die geeft om uw ruimte, de planeet en de mensen die erop leven.

Scroll to Top