30 JAAR ERVARING

Nieuwbouw

Nieuwbouw​

OPTIMALE SCHOONMAAK VOOR UW NIEUWE BEDRIJFSRUIMTE

Een nieuw gebouw staat gelijk aan een frisse start en de perfecte gelegenheid om een onuitwisbare eerste indruk te maken. Voordat u uw gloednieuwe ruimte introduceert aan medewerkers en klanten, is het essentieel dat elke vierkante meter glanst en gebruiksklaar is.

GESPECIALISEERDE SCHOONMAAK VOOR NIEUWBOUWPROJECTEN

Bij “Cleaning behind doors” zijn we ons bewust van de specifieke uitdagingen van nieuwbouwschoonmaak. Het verwijderen van bouwresten, verse verf en bouwstof vraagt om een deskundige benadering. Ons ervaren team is gespecialiseerd in het diep reinigen van alle soorten oppervlakken, van reflecterende vloeren tot de hoogste raampartijen, zodat uw bedrijfsruimte in optimale staat verkeert.

Maatwerk voor Elk Project

Of u nu eigenaar bent van een state-of-the-art kantoorruimte, een ruim distributiecentrum of een luxe retailomgeving, wij benaderen elk project met precisie en aandacht voor detail. Onze experts bezoeken uw locatie om een gedetailleerde inschatting te maken, waardoor we een op maat gemaakte schoonmaakoplossing kunnen bieden die perfect aansluit bij de specificaties van uw project.

BETROUWBAARHEID DOOR JAREN VAN EXPERTISE

Met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaaksector, staat “Cleaning behind doors” garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze diepgaande kennis, gecombineerd met een passie voor uitmuntendheid, stelt ons in staat om keer op keer superieure resultaten te leveren.

GARANDEER EEN SPOTLOZE INTRODUCTIE VAN UW RUIMTE

Elk nieuw gebouw verdient een goede start. Kies voor “Cleaning Behind Doors” en u zorgt ervoor dat uw nieuwe gebouw fris begint, klaar om een nieuw tijdperk van zakelijke groei en succes te verwelkomen.

Ecologisch en Gezond Schoonmaken met "Cleaning behind doors"

In een wereld die duurzaamheid en gezondheid hoog in het vaandel draagt, is “Cleaning Behind Doors” trots op zijn toewijding aan beide. We geloven in een schone ruimte zonder negatieve impact op onze planeet of de gezondheid van onze medewerkers.

Onze geavanceerde biotechnologische producten zijn hoog geconcentreerd, wat betekent dat ze minder energie, transport en plastic verpakkingen vereisen. Eén oplossing kan tot 500 hervulbare flessen produceren, wat onze ecologische voetafdruk minimaliseert.

Bovendien zijn onze producten volledig biologisch afbreekbaar, zonder schadelijke residuen achter te laten. Ze zorgen voor een veiligere werkomgeving voor ons team, met minder risico op schade en allergieën.

Bij “Cleaning Behind Doors” combineren we biotechnologie met onze passie voor schoonmaken, voor een effectieve en verantwoorde service. Kies voor een partner die geeft om uw ruimte, de planeet en de mensen die erop leven.

Scroll to Top