30 JAAR ERVARING

Over ons

over ons

In 2016 gaven wij, onder de naam Cleaning Behind Doors (CBD), een nieuwe wending aan een reeds gevestigd schoonmaakbedrijf dat al meer dan 30 jaar een pionier was in de schoonmaakbranche. Ondanks dat de oorspronkelijke eigenaar vanwege gezondheidsredenen zijn activiteiten moest staken, zagen wij de immense waarde van deze schat aan ervaring.

Met vastberadenheid en de rijke kennis van het voorgaande bedrijf zetten wij de traditie van uitmuntendheid in de schoonmaaksector voort. Onze start was weliswaar bescheiden, maar gedreven door passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben we ons staande gehouden te midden van sterke concurrentie. 

Nu, enkele jaren later, kan CBD met trots spreken over een toegewijd team, een groeiend wagenpark, hoogwaardige schoonmaakmaterialen en een modern kantoor dat zich inzet voor duurzame en ecologische schoonmaakoplossingen.

Maar bij Cleaning Behind Doors gaat het niet alleen om zakelijke groei. We hebben een diepe toewijding om een positieve impact te maken op zowel de gemeenschap als het milieu. Onze schoonmaakproducten, gebaseerd op geavanceerde biotechnologie, zijn sterk geconcentreerd. Dit betekent dat we het gebruik van hulpbronnen zoals energie en transport kunnen minimaliseren. Met slechts één concentraat hebben we de capaciteit om tot 500 hervulbare flessen te vullen. Bovendien zijn al onze producten volledig biologisch afbreekbaar, wat bijdraagt aan een minimale ecologische voetafdruk en een schonere toekomst voor iedereen.

Ecologisch en Gezond Schoonmaken met "Cleaning behind doors"

In een wereld die duurzaamheid en gezondheid hoog in het vaandel draagt, is “Cleaning Behind Doors” trots op zijn toewijding aan beide. We geloven in een schone ruimte zonder negatieve impact op onze planeet of de gezondheid van onze medewerkers.

Onze geavanceerde biotechnologische producten zijn hoog geconcentreerd, wat betekent dat ze minder energie, transport en plastic verpakkingen vereisen. Eén oplossing kan tot 500 hervulbare flessen produceren, wat onze ecologische voetafdruk minimaliseert.

Bovendien zijn onze producten volledig biologisch afbreekbaar, zonder schadelijke residuen achter te laten. Ze zorgen voor een veiligere werkomgeving voor ons team, met minder risico op schade en allergieën.

Bij “Cleaning Behind Doors” combineren we biotechnologie met onze passie voor schoonmaken, voor een effectieve en verantwoorde service. Kies voor een partner die geeft om uw ruimte, de planeet en de mensen die erop leven.

Scroll to Top